Позвънете на тел.: + 359 882 025 257
+ 359 2 928 6441


БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 200.00 лв. до 20 кг.

 

За Нас

МАРИАМ ООД  ЕИК (БУЛСТАТ)837060572, Дейност на Фирма е внос и продажба на едро и дребно на професионални ръчни инструменти, авто инструменти, гаражно оборудване и др. В последващите години нашата фирма се наложи на българския пазар като официален вносител на ръчни и автоинструменти с марка ZIMBER-TOOLS, произведени в Тайван. За сравнително кратък период фирмата стана една от водещите в продажбата на ръчни и автоинструменти на българския пазар, марката ZIMBER се превърна в разпознаваема и доволно популярна. Предлагайки същото високо ниво на качество както и по-разпознаваемите брендове, компанията реализира своята продукция на по-лоялни цени максимално близки  към цените  на едро, с цел повишаване на конкурентоспособността. Асортиментът на стоки е богат и разнообразен, налични са над 9500 артикула. Магазинът в гр. София е голям, добре зареден и развиващ се обект, където може да намерите това, от което имате нужда. За постоянни клиенти, сервизи, както и за покупки на едро, ние предлагаме гъвкава схема с отстъпки и специaлни оферти. Оптимално съотношение между качество и цена – осигуряваме най-високо качество на най-добрата цена. Ние вярваме, че трябва да дадем най-доброто на нашите клиенти, предлагайки на вниманието им богато разнообразие от инструменти на приемливи и съобразени с пазара цени.

При нас всеки клиент може да разгледа желаната от него стока и с помощта на нашите консултанти да направи правилен избор при покупка. За успеха на това начинание говорят многобройните ни клиенти в София и страната.

Нашите цели:

  • Да реагираме адекватно на потребителското търсене на автоинструменти у нас, предлагайки богато разнообразие от стоки в нашия каталог и магазин.
  • Да предложим качествени стоки на достъпни цени, както за професионалисти, така и за любители.

Извършваме експресни доставки до всяка точка от страната. Можете да поръчате инструментите без да излизате от офиса или дома и те ще бъдат доставени до вас възможно най-скоро.
В случай на затрудняване при избора, можете да се свържете с нашите консултанти, които подробно ще Ви обяснят целите, за които е предназначен избраният инструмент и как ще бъде доставен.  За нас е важен всеки клиент, ние обръщаме внимание на всяка отделна поръчка. Нашето предимство е, че изпълняваме тези поръчки ежедневно независимо от кой град идват. Уважаеми клиенти, посетете ни или ни се обадете по удобния за Вас начин, за информация или с каквото можем да бъдем полезни. Нашата настояща и бъдеща работа ще се ръководи от желанието да решим Вашите потребности там, където сме силни и имаме съответните възможности. За нас това ще бъде удоволствие. Заповядайте!!!

 

 Ние сме винаги на Ваше разположение

Делничен ден 9:00 до 18:00ч.

Събота - 10:00 до 15:00ч.

Неделя - почивен ден

гр. София; бул."Европа" №82 /Сливница/   

карта

  тел: +3592/927-20-09
  тел:+3592/928-64-41
  GSM.+359 / 882025257, +359 / 885149655

МАРИАМ ООД, ЕИК 837060572

Save

Powered by DigiNET